Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ı Makamında Ağırladı

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Kurumsal Akreditasyon Hazırlık Toplantısı Tecrübe Paylaşımı: Gazi Üniversitesi Örneği" konulu konferansı vermek üzere Üniversitemize gelen Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ı makamında ağırladı.

Kalite Koordinatörü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, ziyarette hazır bulundu.

Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Üniversitemizde yapılan kalite ve akreditasyon çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan’dan bilgi aldı.

Fikir alışverişi yapılan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Prof. Dr. Ramazan Bayındır’a kurumsal akreditasyon süreciyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı için teşekkür etti.