Tıp Fakültemizde Açık Kalp Ameliyatları Tekrar Yapılmaya Başlandı

Şubat 2020 yılında Covid pandemisi nedeniyle ara verilen açık kalp ameliyatlarının Tıp Fakültemizde yeniden yapılmaya başlanmasından dolayı Tıp Fakültemiz Kalp ve Damar Cerrahisi öğretim üyeleri; Prof. Dr. Atike Tekeli Kunt, Prof. Dr. Seyhan Yılmaz, Doç. Dr Mehmet Kabalcı, Anezteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Işın Gencay, Doç. Dr. Kevser Peker ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Karadeniz Senatomuzda ağırlandı.

Açık kalp ameliyatlarının Tıp Fakültemizde tekrar yapılmaya başlanmasının çok sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, ''Hem şehrimize hem de ülkemize hizmet vererek önemli işler başaracağınıza inanıyorum. Açık kalp ameliyatlarımıza Covid pandemisi nedeniyle ara verilmişti. Şimdi tekrar vatandaşlarımızın hayatlarına dokunma ve onlara en iyi hizmeti verme vakti.'' şeklinde konuştu.

Rektörümüz, başta Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin olmak üzere Kalp ve Damar Cerrahisi ekibine teşekkür etti.